2011 Kurban Bayrami Tatili 9 Gün Olacak mi?



2011 Yılı Ramazan Bayramı tatili bayrama yaklaşan son günlerde 9 gün olarak açıklandı. Şimdi ise kamu çalışanlarının merak  ettiği konu henüz daha süre çok olmasına karşın 2011 kurban bayramı tatili kaç gün olacağı.

2011 kurban bayramı tatili 5 kasım cumartesi arife günü olmakla beraber bayramın son günü olan 9 kasım 2011 çarşamba günü sona eriyor.

2011 Yılı kurban bayramının 9 gün tatile dönüşüp dönüşmeyeceği hakkında iki yorum söz konusu.
-birincisi ramazan bayramının 9 gün olmasından dolayı bu kurban bayramında aynı esnekliğin arka arkaya sağlanmayacağı yönünde
-ikincisi ise 2012 yılındaki bayram ve resmi tatillerin çoğu hafta sonuna denk gelecek olması nedeniyle bu sene kamu çalışanlarına bayram tatili konusunda esneklik sağlanabillir.Ayrıca Yerli turizm ramazan bayramında ekonomik açıdan sağladığı faydalar ve otellerdeki doluluk oranlarına bakılırsa yazın sona ereceği zamanlarda tekrardan bir canlılık için düşünülebilir.

2011 Kurban bayramı takvimi aşağıdaki şekildedir :
KURBAN BAYRAMI ARİFESİ 1/2 GÜN 05 KASIM CUMARTESİ
KURBAN BAYRAMI 1. GÜN 06 KASIM PAZAR
KURBAN BAYRAMI 2. GÜN 07 KASIM PAZARTESİ
KURBAN BAYRAMI 3. GÜN 08 KASIM SALI
KURBAN BAYRAMI 4. GÜN 09 KASIM ÇARŞAMBA



2011 Kurban Bayramında uygun tatil fiyatları

Uludağ
Bayramı Uludağ'da bembeyaz karların arasında geçirmek isteyenlere yönelik fiyatlar kişi başı 73 YTL'den başlıyor. Yarım pansiyondan tam pansiyona göre çeşitli fiyat seçenekleri sunuluyor.


Bolu
Bayramı Bolu'da Kartalkaya ve Abant'a yakın olarak geçirmek isteyenler için kişi başı günlük 49 dolardan başlıyor. Oda kahvaltısından tam pansiyona uzanan geniş fiyat seçenekleri sunuluyor.


Kartalkaya
Bayramı Kartalkaya'da kayak yaparak geçirmek isteyenler için Grand Kartal Otel kişi başı gecelik fiyatı 341 YTL. Kartal Otel kişi başı gecelik 349 YTL, Dorukkaya Ski & Mountain Resort Otel ise kişi başı gecelik 357 YTL'den kredi kartına uygun ödeme seçenekleri sunuyor.


Palandöken
Kurban Bayramı nedeniyle biraz daha uzaklaşıp kayak keyfi yapmak isteyenlere gecelik kişi başı 160 YTL'den başlayan fırsatlar sunuluyor.


Kapadokya
Bayram tatilini Kapadokya'da geçirmek isteyenler için fiyatlar 239 YTL'den başlıyor. Otellerde 2 gece yarım pansiyon konaklama ve ulaşım bu fiyata dahil.


Pamukkale
Bayram tatilini Pamukkalede geçirmek isteyenler için fiyatlar 335YTL'den başlıyor. Otellerde yarım pansiyon konaklama ve ulaşım bu fiyata dahil.


Kuşadası & Efes & Şirince
3 gecelik Kuşadası, Efes, Şirince turu kişi başı 280 YTL'den başlıyor. 19 - 23 Aralık tarihleri arasındaki tur yarım pansiyon konaklama hizmeti sunuyor.


Akçakoca & Göynük & Beypazarı
Bayramda fazla uzaklaşmak istemeyenler için 3 günlük Akçakoca, Göynük, Beypazarı turu kişi başı 240 YTL'den başlıyor.


Bursa
Bayramda kaplıcaya gitmek isteyenler için Oylat'taki oteller bayrama özel fırsatlar sunuyor. Örneğin; Oylat Kaplıcaları Güven Otel tam pansiyon kişi başı 67 YTL, Oylat Çağlayan Yeni Otel yarım pansiyon 85 YTL, Oylat Aşiyan Otel yarım pansiyon 77 YTL'den başlıyor.


Antalya ( Belek - Kemer )
Kurban Bayramını Antalya'da geçirmek isteyenler için bir çok fırsat var. Örneğin; Belek'te Vera Club Hotel Paradiso herşey dahil 64 YTL, Sueno Hotels Golf Belek oda kahvaltılı 109 YTL'den başlıyor. Kemer'de ise Viking Star Hotel herşey dahil 95 euro, Orange County Resort Otel herşey dahil 179 YTL'den başlıyor.


Assos & Bozcaada
Bayramda temiz hava, doğa ve tarih diyenler için 3 günlük Assos & Bozcaada turu kişi başı 260 YTL'den başlıyor.


Kıbrıs
Bayramı Kıbrıs'ta geçirmek isteyenlere uygun fırsatlar sunuluyor. Örneğin; Kaya Artemis Resort & Casino, 3 gece tam pansiyon kişi başı 969 YTL, Club Lapethos, yarım pansiyon 3 gece 327 YTL'den paket fiyatlar sunuluyor.